OLVASS TOVÁBB!
Miért olyan nehéz bocsánatot kérni?
A „sajnálom” egyeseknek könnyű, ám másoknak a legnehezebb szó.
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre.
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalóriatartalmú.
Ilyen figyelemzavarral élni: egy érintett mesélt nekünk
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, röviden ADHD ma már a felnőttek több mint 2 százalékát érinti.
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz.
FÉSZEK3 házi praktika a darazsak ellen
A tavasz beköszöntével folyamatosan emelkedik a napi átlaghőmérséklet, ezzel párhuzamban élettel telik meg kertünk. A virágzó növényeknek köszönhetően megjelennek a beporzó rovarok és ezzel egy időben a darazsak száma is növekszik. Sokan félve gondolnak ezekre a rovarokra, azonban fontos tudni, hogy ha megfelelően felkészülünk a darázsinvázióra, sok kellemetlen pillanattól óvhatjuk meg magunkat.
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK